TUKKERFEST
Je eigen Twentse thuisfestival
  • ONS BEDRIJF

Van "Dansen met Janssen" naar lege agenda... Nadat bekend werd dat de festivalzomer werd geannuleerd sloegen 3 Twentse ondernemers de handen in ineen. Het maatschappelijke doel staat voorop; met het boeken van dit event draag je bij aan een investering in een goed doel om kinderen die in een zorgelijke situatie zitten een onvergetelijke dag te geven.

'N Typisch Twents Feestje...

Eten, drinken, dansen, alles kan! Met optredens van Mike Gerritsen, Tycho Smit en Rorey beloofd het een dansbare, sjansbare avond te worden. Naast de aanwezigheid van de artiesten is er gedacht aan een hapje van Tukkerfood met het befaamde broodje Twenteham. En als klap op de vuurpeil hét drankje voor elke Tukker: Tukker Schnaps. Dit alles voor een leuke all-in prijs p.p.

Momenteel zijn we bezig het concept verder uit te werken. Binnenkort zullen we meer informatie en details kunnen geven. Mocht je belangstelling hebben of een vraag of opmerking hebben dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via social media. 


TEAM

- Mike Gerritsen; 24 jaar, DJ/Producer, veel actief op social media; "14 Augustus 1997 kwam hij ter wereld als Mike Gerritsen, op het oog een doodnormale jongen. Al snel werd duidelijk dat hij toch anders was dan anderen... Hij hield niet van school en leren tussen de boeken. Niet denken maar doen was het motto en met die gedachten op zak bedacht Mike zich geen moment: DJ, dat wil ik worden... Echter zag niet iedereen dat aankomen omdat Mike toch een bescheiden en onzekere jongen was. Inmiddels in zijn 24e levensjaar is daar weinig van terug te merken. Kilo’s confetti worden weggeschoten en menig tent word afgebroken. Allround? Freestyle? ALLES!"

- Ronnie Schepers: 53 jaar, eigenaar Tukker Food

- Julian ter Horst; 20 jaar, oprichter en eigenaar van hét drankje van Twente: Tukker Schnaps; "Ik heb altijd wat willen betekenen voor de plek waar ik vandaan kom en voor de club waar ik van hou. Daarom ben ik oprichter en eigenaar van Tukker Schnaps. Tukker Schnaps is een uniek product met een mooi verhaal wat zorgt voor een gevoel van verbondenheid met de regio/club FC Twente. Echt iets speciaals waar je mee aan kunt komen bij familie/vrienden/relaties"